joi, 9 martie 2017

Club Vila Bran - locul unde copiii nu se plictisesc

Am fost de multe ori la Club Vila Bran. Dinainte de a se naște copiii. Apoi cu Remus. Și de anul trecut si cu Vlăduț. E un loc în care poți merge în orice formulă. Dar pentru copii este cel mai potrivit. Nu au cum să se plictisească. Au multe de făcut și afară și înăutru.


În primul rând, afară se pot juca și vizita căsuțele din povești (căsuța lui Bambi, căsuța Scufiței Roșii, căsuța lui Moș Crăciun, turnul dragonului etc). Pot vizita o mini grădină zoologică. Au iepurași, păuni, căprioare etc.


Se pot plimba cu poneii. Seara este foc de tabară unde părinții beau vin fiert și ascultă muzică folk live. Iar copiii se minunează de cât de mare e focul.

Pe tot domeniul sunt amenajate locuri de joacă unde sunt tobogane, leagăne, nisip. Au și un lac cu pești exotici. Sunt mai multe piscine în aer liber și una acoperită.

Dacă vremea nu este bună, puteți duce copiii în locul de joacă interior cu tobogane și bile. Sau pot merge la teatru. E o sală foarte mare unde sunt spectacole special pentru cei mici.

Mancarea de la restaurantul complexului este tradițional românească. Personalul este foarte atent cu copiii. La micul dejun, la prânz și la cină vin câteva mascote care iau copiii de mână, se plimbă și dansează cu ei prin restaurant. Un binevenit moment de respiro pentru părinți ca să poată și ei mânca.


Și în restaurant este un loc de joacă unde se organizează activități pentru copii. De la terasa restaurantului (care e amenajat ca o stână) ai o priveliște de vis spre castelul Bran.

Toate facilitățile de care v-am povestit până aici sunt gratuite și sunt doar pentru cei cazați acolo. Complexul este unul de 3 stele. Ultima dată am rezervat un apartament cu două camere și am avut o surpriză plăcută când am ajuns. Erau de fapt două dormitoare și un living imens. Baia avea un jacuzzi de 4 persoane. Pe care l-am și folosit toți patru. Apartamentul era la mansardă și avea câteva iluminatoare pe tavan care făceau să intre multă lumină. Singurul dezavantaj a fost că a trebuit să urcăm cu bagajele, cu copiii în brațe pe niște scări exterioare nu foarte comode.

Ca prețuri este foarte accesibil. Dacă rezervați din timp, o camera dublă e 180 de lei pe noapte. Dar trebuie să știti că e mai tot timpul ocupat. Nu prea merge să-ți faci rezervarea de pe o săptămână pe alta.

Complexul se întinde pe un deal mare în Bran. Are multe vile și unități de cazare. Chiar și căsuțele din povești se pot închiria pentru a dormi în ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu