joi, 31 august 2017

Două locuri unde ne cazăm cu copiii în Poiana Brașov


Unul se numește Complex Monterai. Este chiar înainte de a intra în Poiană, pe partea stângă. E un ansamblu de vile cu camere și apartamente. E un loc foarte liniștit pentru familii cu copii. Noi am avut un apartament foarte mare (băieții au avut loc să se plimbe călare pe motociclete în interior), cu două camere și bucătărie, din care ieșeam direct în locul de joacă din curte. Și camerele duble sunt mai mari decât unele obișnuite.

Am mâncat acolo doar micul dejun care era inclus. Nu a fost cine știe ce. Dar nici nu ne așteptam la altceva. E un complex de 3 stele, cu prețuri mici.

Singura problemă ar fi atunci când plouă. Nu există un spațiu interior unde să-ți petreci timpul cu copiii (sau fără). Dar este la 15 minute de Dino Parc și 20 de minute de Brașov.


Cea mai bună cazare în Poiană a fost la Hotel Alpin (4 stele). Prețul e pe măsură. Noi am mers în extrasezon, când ni s-a părut mai rezonabil. Dar merită fiecare bănuț. De la cazare, mâncare, activități pentru copii și atitudinea personalului față de cei mici. Eu, care găsesc nod în papură mai mereu, aici nu am ce să reproșez.

Au piscină exterioară și loc de joacă. Au și în interior piscină, club de joacă, grădiniță, loc separat de luat masa pentru copii cu meniu special (pentru cei cazați acolo). Mâncarea este foarte bună. Noi am fost la restaurantul lor chiar și când nu am fost cazați acolo.

Iar ca atitudine childfriendly, vă dau un exemplu. La recepție, în holul hotelului, Vlăduț s-a urcat în picioare pe un fotoliu ca să vadă o lumânare de pe o măsuță de cafea. Până să-l dau jos (eram cu ochii și pe Remus) a trecut pe acolo o menajeră. L-a ajutat să ajungă la lumânare și i-a spus să sufle în ea ca la ziua lui de naștere. Am rămas surprinsă. Nu l-a certat că s-a urcat în picioare, nu a încercat să-l dea jos. Și asta e doar un exemplu.

Să vă fie de folos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu