marți, 6 februarie 2018

Rețete de făcut cu copilul în brațe: Cannelloni cu carne de vită


400 grame carne tocată de vită
15 tuburi de cannelloni (cam 3/4 dintr-o cutie)
o ceapă
3 căței de usturoi
un borcan de sos de roșii (400 de grame)
200 ml smântână lichidă (o cutie)
parmezan pentru ras
20 grame de unt
2 linguri de ulei de măsline

Ceapa și usturoiul le călesc în unt și ulei. Peste ele pun carnea tocată. O sărez. O țin în tigaie până se albește.

Peste carne torn jumătate de borcan de sos de roșii (folosesc Barilla în diverse combinații).

Așa arată tuburile de cannelloni

Umplu tuburile cu carnea cât mai fierbinte. Le pun în tava pentru cuptor.

Torn peste tuburi smântâna pentru gătit și cealaltă jumătate de borcan de sos de roșii. Rad deasupra parmezan.

Las la cuptor 20 de minute la 180 de grade.

La noi se termină cât ai zice: paste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu